Tietoa HCP:stä

HCP Nordic on Tanskalainen perheyritys joka aloitti toimintansa 1870, jolloin ensimmäiset itsesitojat ja puintikoneet myytiin asiakkaille Tanskaan ja ulkomaille. HCP:n omistaa perustajan jälkeläiset jotka yhdessä ammattimaisen johtokunnan kanssa muodostavat aktiivisen johdon.

HCP Nordic maahantuo ja myy koneita maatalouteen ja viherrakentamiseen, markkina-alueina Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska. Tarjoamme keskitetyn hankitakanavan toimittajien ja asiakkaiden käyttöön koko pohjoismaisille markkinoille.

Edustamamme laadukkaat tuotemerkit myydään paikallisten jälleenmyyjien kautta. Huoltoyrittäjät ovat yksityisyrittäjiä jotka ovat lähellä loppukäyttäjää ympäri Suomea. HCP:n jälleenmyyjiä, varaosapisteitä ja huoltoja on Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa yli 250 kappaletta. Lisäksi HCP Finland Oy myy oman myyntiorganisaation kautta tuotteita loppukäyttäjälle.

Yhdistämällä oman osaavan organisaation Tanskassa ja muissa pohjoismaissa sijaisevien maahantuotipisteiden osaamisen paikallisten jälleenmyyjien kanssa, voimme palvella asiakasta ammattimasen nopeasti ja tehokkaasti sekä myynnissä että huollossa.

Myyntiorganisaation tukena on HCP Nordicin ammattitaitoinen henkilökunta sekä Suomessa että muissa pohjoismaissa. Tukea löytyy hallinnollisiin ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Tuote ekspertit ja huollon asiantuntijat huolehtivat että ajankohtainen tieto on koko ajan saatavilla myynnissä, huollossa, teknisessä tuessa, markkinoinissa, varaososissa ja logistiikassa.

Sekä maahantuoja että paikalliset myyjät hyötyvät ammatimaisesta logistiikkaketjusta, joka vastaanottaa ja lähettää varaosia ja koneita kaikkialle pohjoismaihin.

HCP Nordicin moderni keskusvarasto käsittää jo yli 50.000 tavaranimikettä.

Tuotespesialistimme ovat valmiina avustamaan paikallisia huolto yrittäjiä oikean osan tilaamisessa ja asennuksessa. Varaosissa työskentelevät henkilöt kaikkialla pohjoismaissa tekevät kaikkensa, jotta tarvittavat varaosat olisivat tilaajalla 24:ssä tunnissa. Käsittelemme kaikki varaosatilaukset modernilla tiedonkäsittelyllä. Kanssamme voi asioida kaikilla pohjoismaisilla kielillä.

Maahantuomme ja välitämme laajan valikoiman tuotteita maatalouteen ja viherrakentamiseen. Tavoitteena kaikille merkeille on tyydyttävä markkinaosuus, joka perustuu asiakkaiden tyytyväisyyteen.

HCP Nordicilla on alalta lähes 150:n vuoden kokemus

- Haluamme aina olla luotettava ja vakuuttava kumppani
- Me pidämme, mitä lupaamme
- Olemme omistautuneita palvemaan 24-7-365
- Arvostamme pitkäikäistä ja sujuvaa yhteistyötä sekä tavaran toimittajiemme että asiakkaidemme kanssa.

Kampanjat

Zetor