Same & Lamborghini

Same

Historia ulottuu 1920-luvulle jolloin Cassanin veljekset suunnittelivat ensimmäisenä maailmassa diesel käyttöisen traktorin. 1942 aloitti yritys valmistamaan traktoreita Italian armeijalle ja samalla nimeksi vaihdettiin SAME. Nyt 75 vuotta ja yli miljoona traktoria myöhemmin on punainen SAME-traktori tunnettu kaikkialla maailmassa ja sillä on monta uskollista käyttäjää. Modernien SAME-traktoreiden kehitys on keskittynyt käyttäjä ystävällisiin keskikokoluokan traktorisarjoihin 72hv - 127hv , Virtus, Explorer ja Dorado. Lisäksi erikoiskapea traktori Frutteto, leveys alle 130 cm, soveltuu mainiosti erkoisviljelyyn.

Uudet SAME traktorit ovat tehdastilaus tuotteita, SAME traktori tilauksen voit käydä tekemässä Deutz-Fahr jälleenmyyjän luona. Varaosat uusiin ja myös vanhempiin SAME traktoreihin löydät H.C.Petersen Finland Oy:n valikoimasta.

 

Lamborghini

Lamborghin traktorit tehdään SAME-Deutz-Fahr konsernissa ja täyttävät kaikki odotukset laadusta ja muotoilusta mitä kuuluisa nimi edellyttää. Uudet mallisarjat kattavat 40:stä hevosvoimasta aina 200:aan hevosvoimaan. Olit sitten hankkimassa kompaktia-, piha-, etukuormain- tai maataloustraktoria, toimittaa Lamborghini sellaisen traktorin kuin sinä tarvitset.

Uudet LAMBORGHINI  traktorit ovat tehdastilaus tuotteita, LAMBORGHINI traktori tilauksen voit käydä tekemässä Deutz-Fahr jälleenmyyjän luona. Varaosat uusiin ja myös vanhempiin LAMBORGHINI traktoreihin löydät H.C.Petersen Finland Oy:n valikoimasta.

Ystävällisesti ota yhteyttä HCP Finlandiin tai sinun Deutz-Fahr jälleenmyyjääsi, mikäli haluat lisätietoja SAME tai Lamboghin traktoreista.
samelogo


Field Falciante 2 Gallery 1000x750
samelogo


Strike Gallery 1